Gemeente Amsterdam organiseert ‘De week van de VvE’ The Legal Group Advocaten ook!

Op 20 en 22 februari 2018: kosteloos je VvE problematiek bespreken bij The Legal Group Advocaten.

VvE beheerders

Een groot deel van het vastgoed van steden in de Randstad bestaat uit appartementen. Om het behoud van het vastgoed van een stad te waarborgen en verloedering te voorkomen is het van belang dat er nauw contact blijft met de VvE’s en de VvE- beheerders. Amsterdam doet dit met ‘De Week van de VvE’. The Legal Group Advocaten wil tijdens deze week een gratis intakegesprek aanbieden aan VvE Beheerders en VvE besturen.

Het advies dat je ontvangt tijdens het gesprek met de vastgoedadvocaat kost helemaal niets!

Kosteloos

Uiteraard kleven er ook allerlei juridische aspecten aan het beheren en besturen van een VvE.  De Vastgoedadvocaten van The Legal Group Advocaten zijn hierin gespecialiseerd en adviseren en procederen regelmatig voor VvE’s en beheerders. Tijdens het intake gesprek ben je vrij om vraagstukken over het appartementsrecht of het beheren en/of besturen van een VvE de revue te laten passeren.

Tijdens ‘De week van de VvE zet The Legal Group Advocaten haar deuren in Amsterdam (op 20 februari) en Den Haag (op 22 februari) wijd open. Een kosteloos intakegesprek voor VvE Beheerders en VvE besturen.

Interesse?

Maak gelijk een afspraak of stel direct je vraag aan de vastgoedadvocaat christian@thelegalgroup.nl

Geef een reactie