Christian Malipaard leidt de sectie Vastgoed Advocaten van The Legal Group.

De sectie Vastgoed Advocaten heeft specialistische kennis van alle facetten van het Vastgoedrecht, waaronder Huur & verhuur, Koop & verkoop, VvE en Ontwikkeling & Bouw

Of het nou door middel van (strategisch) advies en begeleiding is, of in een procedure bij de rechter, gezamenlijk komen wij altijd tot een passende (en waar mogelijk praktische) oplossing.

Dit doen wij niet alleen door met elkaar, maar juist door met onze cliënten samen te werken, naar hen te luisteren en hun wensen te respecteren.

Wij worden gewaardeerd om (financiële) transparantie en de persoonlijke aanpak. Daarnaast staan wij bekend om onze creativiteit, en niet geheel onbelangrijk, het plezier in het werk, met elkaar en onze cliënten.

NEW LEGAL

Ondernemers komen voortdurend juridische uitdagingen tegen wat tot hoge kosten en financiële problemen kan leiden als er niet snel en effectief gehandeld wordt. Daarom bedachten wij voor elke type ondernemer een passende oplossing. ‘New Legal’: juridische ontzorging tegen een vast bedrag per maand.

NATIONAAL & INTERNATIONAAL.

Wij werken niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau. Voor expats, buitenlandse bedrijven die in Nederland zaken doen en voor Nederlandse bedrijven die in het buitenland actief zijn.

THE LEGAL GROUP

Arbeid Advocaten is onderdeel van The Legal Group (TLG). Naast arbeidsrecht, helpt TLG ondernemers ook met intellectueel eigendomsrechtondernemingsrecht en arbeidsrecht.