Disclaimer

The Legal Group Advocaten besteedt voortdurend zorg aan de samenstelling en het onderhoud van deze website. Het kan echter voorkomen dat informatie op onze website onjuist of onvolledig is. Aan de op deze website geboden informatie en/of diensten kunnen evenwel geen rechten worden ontleend, die worden geheel voor eigen risico gebruikt. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.

The Legal Group Advocaten is niet aansprakelijk voor schade (mede) veroorzaakt door het op elektronische wijze aanbieden en verzenden van gegevens en/of door technische storingen. Informatie verzonden aan The Legal Group Advocaten via de formulieren op de website van The Legal Group Advocaten is niet beveiligd en wordt als niet vertrouwelijk beschouwd.

De auteursrechten op deze website en de inhoud daarvan berusten uitsluitend bij The Legal Group Advocaten. De inhoud van deze website mag op geen enkele wijze worden verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Legal Group Advocaten.